top of page
FAÇANA D'ACCÈS A TORREMARCONA
PISCINA COMUNITÀRIA

Torre Marcona

des de 1608

L'edifici Torre Marcona consta de 26 apartaments, de modalitat loft fins a dos habitacions i 1.000 m2 aproximadament de jardí privat.   

 

La finca disposa de servei de video-vigilància per tal de garantir la seguretat i benestar dels nostres clients, així com Internet via WiFi a disposició dels veïns de l'edifici.

 

Al entrar dins l'edifici, arribem a l'àmpli "hall" d'entrada on trobem la porteria de l'edifici a l'esquerra, a continuació, l'ascensor i finalment, a la dreta del hall, una zona de descans per a 2 - 3 persones, tranquil·la i silenciosa.

 

En el recorregut de l'edifici trobem diverses zones de serveis d'ús exclusiu pels llogaters de Marcona Lloguers.

 

Dels exteriors de l'edifici destaquem principalment la piscina privada, equipada amb zones de descans, bancs d'hidromassatge i dutxes, l'aparcament per a motos i bicicletes i les diverses zones de descans amb bancs a l'hombra de magnífiques oliveres, per obtenir una total equipació uniforme amb la finca.

 

Amb motiu d'optimitzar al màxim l'espai, Torre Marcona disposa d'una sala de bugaderia totalment equipada on podran trobar tot el que necessitin per realitzar la seva bugada. Al davant de la sala de bugaderia, trobem el gimnàs amb diverses màquines per qué els veïns de l'edifici que ho desitgin, puguin realitzar exercici físic.

 

       Sant Narcís és un barri tranquil i còmode, construit al voltant dels anys 50, envoltat de cases unifamiliars i zones verdes, molt pròxim al centre de la ciutat de Girona.

 

La zona està ben comunicada amb el transport públic i l'estació de trens / AVE.

Un nou estil de viure, al teu abast !

Serveis de l'edifici

Gimnàs
Piscina comunitària
Dutxes de la piscina
Aparcament per a bicicletes
Zones de relax
Zones de relax
Video Vigilànca
Il·limunació nocturna
Hall d'entrada
Entrada
Sala d'estudi comunitària
Zona de Bugadería
Ascensor
Videoporter

           Accessos domòtics de

          l'edifici

 

               Apartaments "petfriendly"

                 (s'admeten mascotes)

 

          Edifici adaptat per a

         minusvàlids

bottom of page