Benvinguts

        Cansats de la rutina? De la zona i el pis on viviu? De les altes despeses que us suposa l'actual lloguer? 

 

A Marcona Lloguers us oferim un canvi d'aires!    

Una drecera econòmica entre el paradís i el lloc al que anomeneu casa.

 

        En l'actualitat, els contractes de lloguer han augmentat considerablement en el sector immobiliari. Es per aquesta raó que a Marcona Lloguers ens especialitzem en el lloguer d'apartaments, dissenyats amb la finalitat d'adaptar-se a les necessitats de qualsevol client per tal d'oferir la màxima comoditat i els millors serveis, a un preu assequible.

 

Torre Marcona, és una masia de disseny rústic transformada l'any 2004 en edifici modern d'apartaments, aconseguint un contrast entre l'ambient càlid d'una "Casa Pairal" i el disseny modern de les seves vivendes, creant un espai amb una harmonía única a plena ciutat de Girona.

 

Disposem d'apartaments ambientats sota el concepte "loft" per a solters o estudiants, apartaments d'una i dos habitacions per a familíes o parelles, i apartaments adaptats completament per a minusvàlids.

 

Esperem despertar la vostra curiositat i seduir-vos amb l'encant de Torre Marcona.

No dubteu en concretar visita a l'edifici sense cap compromís, us sorprendrà!

 

 

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Soy un lugar ideal para que cuentes una historia y permitas que tus usuarios conozcan un poco más sobre ti.